Suomeksi | In English

pahkinankuoressa
testiasiakkuudesta
liitytestiasiakkaaksibtn
mysteerishoppaamisesta
mysteryshoppaajaksibtn
mobiilipaivakirjatbtn
paivitatietojasibtn
tallennatestikayntibtn

Ilmoittautuminen testiasiakkaaksi

Testiasiakkaat suorittavat kukin ennalta sovittuja käyntejä erikoisliikkeisiin, ravintoloihin tms. Testikäynneillä on hyvä tilaisuus hoitaa oma asia ja kun lisäksi antaa palautteen, saada myös pieni kiitoslahja. Kiitos osallistumisesta on esim. palkka ja kulukorvaus testikäynneillä aiheutuneista kuluista tai leffalippuja, lahjakortti tms.

Haluaisitko ryhtyä testiasiakkaaksi?

Tarvitsemme jatkuvasti uusia testiasiakkaita mukaan palvelututkimuksiimme, joissa kuluttajat käyvät omana itsenään, omaa asiaansa hoitaen. esimerkiksi vaate-, auto- ja kodinkoneliikkeissä tai ravintoloissa asioimassa.

Yleensä testiasiakkaat tekevät muutaman tutkimuskäynnin vuodessa. Ilmoittautuminen itsessään ei velvoita sinua osallistumaan, vaan jokaisesta käynnistä sovitaan aina erikseen ja halutessasi voit kieltäytyä, jos aihe tai aikataulu ei ole sinulle sopiva. Valitettavasti emme voi varmuudella luvata jokaiselle ilmoittautuneelle testikäyntiä heti ilmoittautumisen jälkeen, mutta kannattaa lukea ajankohtaisista tutkimuksista sähköpostiin tulevasta uutiskirjeestämme ja seurata meitä myös Facebookissa.

Testikäynnin onnistumisen ja luotettavuuden kannalta on luonnollisesti tärkeää, että käynnin aihe tuntuu "omalta" ja tilanteesta muodostuu aito ja luonteva. Käyntien jälkeen asiakkaat antavat niistä palautteen joko internet-lomakkeella tai puhelinhaastattelussa.

Mikäli ilmoittaudut testiasiakkaaksi, tallennamme tietosi testiasiakas-rekisteriimme. Käytämme rekisteriä ainoastaan edellä mainittuihin tutkimuksiin, emme suoramarkkinointiin tai mainontaan. Tietojasi ei myöskään luovuteta ulkopuolisille. Tutustu myös Palvelu Plus Oy:n rekisteriselosteeseen ennen tietojesi täyttämistä.

En del av testbesöken kommer att göras och rapporteras på svenska. Om du kan uträtta ärenden på svenska, finns allt skriftligt forskningsmaterial också på svenska, men den praktiska handledningen och största delen av kommunikationen med oss kommer att ske på finska. Därför förväntar vi oss att du förstår finska ganska bra, men du behöver inte tala/skriva helt flytande.

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeeseen

Ota yhteyttä
Palvelu Plussaan
tutkimus(at)palveluplus.fi
puh. (09)3487 7600