Suomeksi | In English

Etusivu

PALVELU PLUS OY:N REKISTERISELOSTE

Henkilörekisterilain ja EU-tietosuojadirektiivin mukainen rekisteriseloste:

1. Rekisterin pitäjä:
Palvelu Plus Oy / Service Plus Ab
Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI
Puh.: (09) 3487 7600

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö:
Susanna Lindroos
Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI
Puh.: (09) 3487 7624
Email: susanna.lindroos(at)palveluplus.fi (korvaa at-merkki @-merkillä)

3. Rekisterin nimi:
Testiasiakasrekisteri

4. Rekisterin pitämisen peruste:
Markkina- ja mielipidetutkimus sekä tilastointi.

5. Rekisterin käyttötarkoitus:
Testiasiakasrekisterillä pidetään yllä tiedot Palvelu Plus Oy:n testiasiakkaista sekä heidän profiileistaan ja kuluttajatottumuksistaan.

6. Rekisterin sisältämät tietotyypit:
Testiasiakkaiksi vapaaehtoisesti ilmoittautuneiden henkilöiden tiedot,
profiilit ja kuluttajatottumukset (ilmoittautumis- ja täydentämislomakkeet).
Lisäksi rekisterissä on tiedot testiasiakkaan kanssa tehdystä yhteistyöstä.

Testaajarekisteriin ilmoittautuminen:
Testiasiakasrekisteriin ilmoittautuminen ei velvoita mihinkään toimintaan, vaan rekisteriin ilmoittautuneen henkilön kanssa sovitaan kukin testiasiointi erikseen. Asiakkaan kertomat tiedot käsitellään aina luottamuksellisesti. Rekisterin tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Puhelujen tallentaminen:
Palvelu Plus Oy:n puheluja voidaan tallentaa koulutus- ja toiminnan kehittämistarkoituksessa. 

Rekisteristä poistaminen:
Mikäli haluaa tietonsa poistettavan rekisteristä tai haluaa kieltää sähköpostiviestit tulevista tutkimuksista, siitä voi ilmoittaa  sähköpostilla osoitteeseen tutkimus(at)palveluplus.fi (korvaa at-merkki @-merkillä), soittamalla Palvelu Plus Oy:n toimistolle numeroon (09) 3487 7600 (klo 9-16) tai lähettämällä kirjallisen ilmoituksen osoitteella Palvelu Plus Oy, Kumpulantie 3, 00520 Helsinki. 

 

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilörekisterilain ja EU-tietosuojadirektiivin mukainen rekisteriseloste:

1. Rekisterin pitäjä
Oy Palvelu Plus - Service Plus LTD 
Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI
Puh: (09) 3487 7600 

 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
Susanna Lindroos
Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI
Puh: (09) 3487 7624
Email: susanna.lindroos(at)palveluplus.fi (korvaa at-merkki @-merkillä)

3. Rekisterin nimi
Palvelu Plus –Facebook –arvontoihin liittyvät rekisterit.

4. Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään Palvelu Plus –Facebook –arvontoihin ilmoittautumiseen, itse arvontaan ja arvonnan tuloksista ilmoittamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat perustiedot: nimi.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin tiedot kerätään henkilöltä itseltään hänen suostumuksellaan hänen osallistuessaan arvontaan Palvelu Plus Oy:n Facebook-sivulla.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Henkilötietoja ei luovuteta palvelua ylläpitävien tai kehittävien kolmansien osapuolien ulkopuolelle lukuun ottamatta tietojen luovutusta viranomaisille lain edellyttämissä tapauksissa, kuten väärinkäytösten selvittämisissä tai ehkäisyssä. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietojen käsittelyoikeus on vain sivuston ylläpitoon tai kehittämiseen osallistuvilla henkilöillä. Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.

9. Tietojen säilyttäminen
Arvontarekisterin tietoja säilytetään siihen saakka, kunnes arvonta on suoritettu ja voittaja on vastaanottanut arvonnan palkinnon sääntöjen mukaisesti. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan.

10. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen
Arvontaan osallistuneella henkilöillä on Henkilötietolain 26-28 § mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja Palvelu Plus -Facebook -kilpailun arvontarekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti sivuston rekisteriasioiden yhteyshenkilölle.

11. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen
Rekisterinpitäjä voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevia virheellisiä, puutteellisia tai vanhentuneita henkilötietoja omasta aloitteestaan tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä kirjallisesti sivuston rekisteriasioiden yhteyshenkilöön tiedon korjaamiseksi.